Formanden skriver:

Der afholdes generalforsamling i Egense Forsamlingshus lørdag den 9.maj 2020 kl. 10.

En bestyrelse bør altid være på udkig efter personer med interesse for bestyrelsesarbejde. Det er vi også. Hvis du har interesse i at give din mening til kende og være en del af et velfungerende team – så giv lyd. Vi holder ca. 4 bestyrelsesmøder om året, hvor vi drøfter og aftaler hvordan diget skal vedligeholdes og derudover har vi en god indbyrdes kontakt. Brug gerne kontaktformularen eller kontakt et bestyrelsesmedlem eller en suppleant.

Projektet med beskyttelse af dige skråningen vest for brønd 4 (ca. 200 meter) med sten afventer forår og en periode med mindre regn. Grundet det våde efterår var det ikke muligt at starte arbejdet i 2019, men det sættes i gang så snart vejrforholdene tillader det.

Der er meget vådt i området som følge af den store mængde nedbør. Flere grundejerforeninger er meget opmærksomme på grøfternes tilstand og vedligeholdelse.

Aalborg Kommune har godkendt regnskabet for 2018 og budgettet for 2020. Det skal kommunen gøre iht. lov og vedtægt.

Der opkræves (uændret fra 2019) kr. 440 pr. part i bidrag til digelaget i 2020. Grundet diverse om- og sammenlægninger af IT systemerne er der desværre sket en teknisk fejl hos kommunen, som bevirker, at de nys udsendte ejendomsskattebilletter indeholder dobbelt opkrævning af bilag – 2×440 kr. mod korrekt 2×220 kr.

Fejlen vil snarest blive afhjulpet og hver enkelt bidragyder vil blive orienteret via e-Boks. Kommunen beklager fejlen og beder om forståelse for, at det kan være lidt kompliceret at korrigere en sådan fejl.

Anthon Hald
 Formand

Categories: 2020Bestyrelsen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.