Tilladelse til etablering af kystbeskyttelsesforanstaltning, Egense Nord Digelag.

Grundet en  kraftig erodering af digefoden ud mod fjorden i området ud for grundejerforeningerne  Brøndbjerggård og Limfjordens Perle, har Digelaget søgt om tilladelse til  renovering/forstærkning af digefoden over en længere strækning.

Efter at kystbeskyttelsesforanstaltningen har været i offentlig høring, er projektet nu endelig godkendt af Aalborg kommune, og arbejdet vil blive iværksat når vejr og vind samt entreprenørens kalender tillader dette.

Tilladelsen kan læses i Arkiv under Historik eller herunder.

På bestyrelsens vegne
Anthon Hald.

Categories: 2019DigerKystsikring

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.